مواد لازم جهت تهیه شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص
ماهی قزل آلا 4 تکه
آرد سفید 1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آب 1/4 لیوان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر سوخاری یا خرده نان مقدار لازم
خمیر پاستای مخصوص
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید 2 لیوان
نمک 1 قاشق چایخوری
آب 1/2 لیوان
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
شیر 1/2 لیوان
کره به مقدار لازم
دستور پخت شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص
طرز تهیه : برای تهیه پاستای مخصوص ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها ، شیر و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه خمیر اماده شود.
داخل قابلمه ای آب بریزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. آبکشی با شکاف های بزرگ را روی آب در حال جوشیدن بگیرید سپس مایه خمیر پاستا را کم کم داخل آبکش بریزید و کم کم هم بزنید. 5 دقیقه بجوشانید سپس با آب سرد پاستا را آبکشی کنید ( در صورتی که قابلمه تان کوچک است در چند مرحله پاستاها را اماده کنید ).
پاستاهای ابکشی شده را کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود. داخل ماهیتابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود .سپس پاستای آبکش شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پاستاها برشته شوند و بافتی ترد و نرم پیدا کنند سپس داخل بشقاب بکشید.
آرد سفید و نمک را مخلوط کنید و داخل ظرفی بریزید. تخم مرغ و آب را مخلوط کنید و داخل ظرفی دیگر بریزید. ارد سوخاری را نیز داخل ظرفی جداگانه بریزید.
داخل ماهیتابه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. فیله های ماهی را داخل آرد سفید بزنید سپس داخل تخم مرغ قرار دهید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا برشته شود. پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود.
شنیتسل های آماده را روی پاستاهایی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید و روی آن را با سس جعفری تزیین و سرو کنید.