طرز تهیه شنیتسل مرغ برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه شنیتسل مرغ

دستور پخت شنیتسل مرغ

شنیتسل مرغ
سینه مرغ کامل 1 عدد . تخم مرغ 2 عدد . آرد سوخاری یا خرده نان 1 لیوان
جعفری ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : سینه مرغ را از وسط به دو قسمت برش بزنید سپس هر سینه مرغ را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ( در صورت تمایل میتوانید سینه مرغ را به قسمت های کوچک تری هم برش بزنید ).
به نوبت سینه های مرغ را با استفاده از استیک کوب بکوبید تا پهن شود ( برای راحتی کار سینه مرغ را بین دو کیسه نایلونی قرار دهید ، دقت کنید که بیش از اندازه نازک نشود ).
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید ، نمک و فلفل اضافه کنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، آرد سوخاری را نیز داخل بشقاب بریزید و با جعفری خرد شده مخلوط کنید سپس سینه های مرغ را به نوبت در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری بزنید و داخل روغن داغ قرار دهید.
با حرارت ملایم اجازه دهید یک طرف شنیتسل سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر شنیتسل ها هم طلایی و برشته شود سپس در ظرف قرار دهید و همراه با سس قرمز ، سیب زمینی سرخ کرده ، برش های لیمو ترش و تزیین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید