مواد لازم جهت تهیه شکلات صبحانه نوتلا

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
خامه فرمی 1/3 فنجان
کره 1/3 فنجان
خاک قند 1/2 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکلات تخته ای 50 گرم
فندق خرد شده به مقدار دلخواه

دستور پخت شکلات صبحانه نوتلا

طرز تهیه: پودر قند و پودر کاکائو را در ظرفی بریزید و کره نرم را به آن اضافه کنید و با میکسر مخلوط کنید تا سفت شود.
شکلات را در حمام بن ماری یا در کتری قرار دهید تا ذوب شود. زرده های تخم مرغ را جداگانه بهم بزنید تا سفید و کشدار شود. تمام مواد را همراه با خامه و فندق با هم مخلوط کرده و ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *