مواد لازم جهت تهیه شیرینی رولت خشخاش شکلاتی
دستور پخت شیرینی رولت خشخاش شکلاتی
شیرینی رولت خشخاش شکلاتی
تخم مرغ 4 عدد . شکر 1/2 لیوان . آرد 2/3 لیوان . دانه خشخاش 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری . مغز پسته 1/2 لیوان . اسانس وانیل چند قطره
پنیر خامه ای 200 گرم . پودر قند 3/4 لیوان . سس شکلاتی 1/2 لیوان . خامه 1/2 لیوان
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، شکر و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید سپس اسانس وانیل را اضافه کنید.
آرد ، بکینگ پودر و دانه خشخاش را مخلوط کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه نمایید ، به آرامی مواد را مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
داخل قالب کیک مستطیل شکل ، کاغذ روغنی بگذارید و مایه کیک را روی کاغذ بریزید و پخش کنید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید ( دقت کنید که ارتفاع کیک پس از ریختن داخل قالب زیاد نباشد ).
برای تهیه کرم میانی رولت ، پنیر خامه ای و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید ، خامه را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بزنید تا کرم غلیظ و حجیم شود سپس کرم را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید ، نصف لیوان آب ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر را باهم مخلوط کنید و سطح کیک را با این محلول برس بکشید ، 5 دقیقه صبر کنید سپس کرم خامه ای را روی کیک بریزید و با کمک کاغذ کیک را رول کنید.
سس شکلاتی را روی رولت بدهید و با پسته تزیین کنید ، رولت را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس برش بزنید و سرو کنید ( میتوانید از شکلات آب شده و انواع کرم های شکلاتی هم استفاده کنید ).