مواد لازم جهت تهیه شیرینی فنجانی کره ی بادام زمینی

آرد الک شده 1 و 1/4 لیوان
کره 200گرم
شکر قهوه ای نصف لیوان
وانیل 2 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
شکر نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
کره ی بادام زمینی نصف لیوان
شیر 2 قاشق غذاخوری
شکلات های دایره ای به تعداد

دستور پخت شیرینی فنجانی کره ی بادام زمینی

طرز تهیه: ابتدا قبل از شروع به آشپزی فر خود را تا دمای 190 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
جوش شیرین، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
کره، شکر و کره ی بادام زمینی را در یک کاسه ریخته و با کمک یک همزن مخلوط کنید.
تخم مرغ، وانیل و شیر را به محتویات کاسه اضافه کنید و خوب بهم بزنید.
مخلوط آردی را در چند مرحله به محتویات کاسه اضافه کنید، تا حالت یکنواخت و خمیری ایجاد شود.
به کمک قاشق از خمیر برداشته و گلوله های خمیری درست کنید و در داخل قالبها قرار دهید.
قالبها را به مدت 8 دقیقه در داخل فر با دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 دجه ی سانتی گراد قرار دهید.سپس شیرینی ها را بیرون آورده و شکلات ها را در داخل آن فرو کنید و سپس دوباره به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
شیرینی ها آماده اند، می توانید با چای از عزیزانتان پذیرایی کنید!

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *