مواد لازم جهت تهیه شیرینی لبکوشن آلمانی | شیرینی بدون لبنیات

دستور پخت شیرینی لبکوشن آلمانی | شیرینی بدون لبنیات

شیرینی لبکوشن آلمانی ساده
عسل 1 و 1/3 لیوان . شکر قهوه ای 1/3 لیوان . آرد 2 لیوان . بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری . میوه خرد شده 1 لیوان . روغن کنجد 1 قاشق
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری . پودر هل 1/2 قاشق چایخوری . دارچین 2 قاشق چایخوری
پودر گردو 1 قاشق چایخوری . آرد 1 و 1/2 لیوان . پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه: قالب شیرینی را کمی چرب کنید. فر را از پیش تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. در ظرفی مناسب عسل و شکر را با هم مخلوط کنید و 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شکر در عسل ذوب شود.
بیکینگ پودر و آرد و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید و به عسل اضافه کنید. سپس میوه، روغن و ادویه جات را در داخل مخلوط بریزید و میکس کنید. در صورت لزوم 1/2 تا 1 لیوان دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر خوبی بدست آید.
خمیر را در قالب پهن کنید و آن را را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید و بپزید. بعدا با چاقو شیرینی را ببرید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *