مواد لازم جهت تهیه شیرینی هلالی فندقی
دستور پخت شیرینی هلالی فندقی
شیرینی هلالی فندقی
آرد 1 لیوان . کره 125 گرم . پودر قند 1/3 لیوان . فندق خرد شده 1/2 لیوان
اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری . شکلات تخته ای یا پودر قند مقداری برای تزیین
طرز تهیه : کره نرم شده در دمای اتاق ، اسانس وانیل و 1/3 لیوان پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کرم رنگ و سبک شود سپس آرد را قاشق قاشق اضافه و مخلوط کنید ( با قاشق اضافه و مخلوط کنید ).
فندق خرد شده را به خمیر اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود ، با دست تکه هایی از خمیر بردارید و به شکل هلال حالت دهید ( اندازه هر خمیر کمی کوچکتر از انگشت دست باشد ، حجم خمیر پس از پخت بیشتر میشود ) ، همچنین میتوانید خمیر را به آرامی باز کنید و قالب بزنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله داخل سینی قرار دهید ، سینی را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند.
شیرینی های پخته را پس از سرد شدن در پودر قند بزنید یا مقداری شکلات تخته ای را روی حرارت بخار ذوب کنید و روی شیرینی بریزید ، این شیرینی ها تا 1 هفته در دمای اتاق و ظرف دربسته قابل نگهداری میباشند.
نکته ها : بدلیل وجود کره خمیر شیرینی را ورز ندهید و به ملایمت با خمیر رفتار کنید ، میتوانید به جای 125 گرم کره از 90 گرم روغن جامد استفاده کنید ، اگر خمیرها پیش از قرار دادن در فر شل شده بودند 30 دقیقه داخل فریزر استراحت دهید تا سرد شوند.