مواد لازم جهت تهیه شیرینی پسته ای شکلاتی

دستور پخت شیرینی پسته ای شکلاتی

شیرینی پسته ای شکلاتی
کره 90 گرم . آرد 180 گرم . پسته 100 گرم . تخم مرغ 1 عدد . بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکر 80 گرم . شکلات تخته ای سفید یا سیاه 100 گرم . عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ پسته ها را داخل کیسه فریزر بریزید و کمی بکوبید تا خرد شود ( نیازی به پودر شدن پسته نمیباشد ).
کره نرم شده و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس به نوبت شکر ، پسته خرد شده ، مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل و در مرحله آخر شکلات خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ( توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن هر ماده خوب مخلوط کنید سپس ماده بعدی را اضافه کنید ) ، خمیر را داخل ظرف در بسته به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ، تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل سینی فر بچینید و کمی سطح انها را با دست فشار دهید تا صاف شوند سپس داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند ، پس از پخت سینی را کناری قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند.
میتوانید شیرینی را به همین صورت ساده سرو کنید یا با شکلات تخته ای اب شده و مقداری پسته تزیین کنید ، این شیرینی ها تا چند روز با کیفیتی خوب قابل مصرف میباشند.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *