طرز تهیه فرنی نارگیلی مخصوص ماه رمضان برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه فرنی نارگیلی مخصوص ماه رمضان

شیر 2 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
خامه 3/4 پیمانه
شکر 6 قاشق غذاخوری
نارگیل 4 قاشق غذاخوری
نان 3برش
پودر کاسترد 1 قاشق غذاخوری
وانیل کمی
شیرعسل 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت فرنی نارگیلی مخصوص ماه رمضان

فرنی نارگیلی مخصوص ماره رمضان

طرز تهیه: تمامی مواد را در میکسر مخلوط کنید. مواد را در ظرف پیرکس کمی چرب شده بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد و طلایی رنگ شود. پس از این که ظرف را از فر بیرون آوردید، 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود، سپس به یخچال انتقال دهید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید