مواد لازم جهت تهیه فینگرفود هندوانه

هندوانه کوچک 1 عدد
خیار 1 عدد
برگ نعنا خرد شده 25 برگ
پنیر فتا 300 گرم
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

دستور پخت فینگرفود هندوانه

فینگرفود هندوانه ایده ساده و جالبی برای پذیرایی در شب یلداست. با کمی خلاقیت می توانید هندوانه را به دسری زیبا و مجلسی تبدیل کنید و در شب نشینی یلدا از عزیزانتان پذیرایی کنید.

طرز تهیه: ابتدا هندوانه را مطابق شکل برش بزنید تا سطحی صاف داشته باشید.

هندوانه را بصورت قاچ های 3 سانتیمتری برش بزنید و پوست آن ها را جدا کنید.

هر قاچ را به شکل مکعب های 2-3 سانتی ببرید.

با استفاده از قاشق یا اسکوپ بستنی داخل مکعب ها را به شکل گرد خارج کنید. خیارها را بشویید و ریز خرد کنید. برای زیبایی کار بهتر است پوست خیارها را نگیرید. چند برگ نعنا را روی هم قرار دهید، سپس برگها را تا کنید و با چاقوی تیز خرد کنید. به همین ترتیب تمام نعناها را ریز خرد کنید.

خیار ، نعنا، پنیر فتا خرد شده و روغن زیتون را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید.

داخل هر مکعب هندوانه ای را با مخلوط پنیر، خیار و نعنا پر کنید. این فینگرفودهای مجلسی و زیبا را در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
نکته: سعی کنید از یک چاقوی تیز استفاده کنید تا نتیجه کار تر و تمیزتر باشد.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *