طرز تهیه قیمه بوشهری ( جنوب ) برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه قیمه بوشهری ( جنوب )

دستور پخت قیمه بوشهری ( جنوب )

قیمه بوشهری
گوشت گوسفند 500 گرم . لپه 250 گرم . دارچین 1/4 قاشق چایخوری . پودر لیمو عمانی 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری . سیب زمینی 1 عدد . پیاز 1 عدد . زعفران و زردچوبه و نمک مقداری
طرز تهیه : لپه را از شب قبل خیس دهید ، لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و 4 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم 1 ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.
همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز ، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید ، 8 لیوان آب اضافه کنید و 1 – 2 ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
پس از پخت آب گوشت را جدا کنید سپس گوشت را بکوبید ، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند.
رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده ، آب گوشت صاف شده ، پودر لیمو عمانی ، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.
نکته : این قیمه بافتی نرم و کشدار دارد ، پیشنهاد میشود گوشت ، سیب زمینی و لپه را با میکسر یا گوشتکوب برقی بزنید تا نرم و یکدست شود.

دیدگاهتان را بنویسید