مواد لازم جهت تهیه مارشمالو ژله ای

دستور پخت مارشمالو ژله ای

مارشمالو ژله ای
پودر ژله آلوورا 1 بسته . رنگ خوراکی مقدار لازم . مارشمالو مقدار لازم
طرز تهیه : مارشمالوها را روی سطح کار قرار دهید و داخل آنها را خالی کنید ( دقت کنید انتهای مارشمالو سوراخ نشود ).
پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1 لیوان اب جوش اضافه کنید ، مخلوط کنید تا ژله شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ( ژله باید کاملا سرد شود ، گرم بودن ژله مارشمالو را ذوب میکند ).
پس از اینکه ژله سرد شد با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید سپس داخل مارشمالوها را با ژله پر کنید و چند ساعت در جای خنک قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *