مواد لازم جهت تهیه مافین موز و سیب
آرد 2 لیوان
شکر 1 و 1/4 لیوان
سیب 2 عدد
موز له شده 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
کره یا روغن جامد 10 قاشق غذاخوری
دوغ یا ماست 1/4 لیوان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطره
دستور پخت مافین موز و سیب
طرز تهیه : فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود ، در ادامه تخم مرغ ، اسانس وانیل و دوغ را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شوند ( تخم مرغ به دمای اتاق رسیده باشد ).
آرد ، جوش شیرین ، نمک و دارچین را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، مخلوط آرد را کم کم روی مایه کیک الک کنید و با قاشق مخلوط نمایید تا بافت مایه کیک یکدست شود و مواد با هم ترکیب شوند ( آرام و در یک جهت مخلوط کنید و فقط تا اندازه ای هم بزنید که مواد ترکیب شوند ).
سیب های ریز خرد شده و موزهایی که با پشت چنگال له شده است را به مایه کیک اضافه و به آرامی مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
داخل قالب های مافین را تا نیمه از مایه کیک پر کنید ، قالب ها را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا مافین ها آماده شوند ( بسته به نوع فر دمای پخت متفاوت میباشد ) ، پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا مافین ها سرد شوند سپس سرو کنید.
نکته ها : این مقدار مواد 24 کیک مافین به شما خواهد داد ، میتوانید از میوه های دیگری نیز استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید یا کمک قیف از انتهای کیک ها مقداری باتر کرم یا خامه زده شده به داخل کیک ها تزریق کنید.