طرز تهیه ماهی تیلاپیا کبابی با پنیر پارمزان برای 6 نفر

مواد لازم جهت تهیه ماهی تیلاپیا کبابی با پنیر پارمزان

پنیر پارمزان 200 گرم
ماهی تیلاپیا 6 فیله
سس مایونز 3 قاشق
آبلیمو 2 قاشق
ریحان خورد شده 1 قاشق
فلفل سیاه، نمک، پودر سیر به میزان دلخواه

دستور پخت ماهی تیلاپیا کبابی با پنیر پارمزان

طرز تهیه: سینی فر را با فویل آلو مینیومی بپوشانید و کمی کره روی فویل بمالید.
در یک کاسه ی کوچک پنیر پارمزان، کره، مایونز و آبلیمو را با یکدیگر مخلوط کنید. ریحان تازه خرد شده را همراه با نمک، فلفل و پودر سیر به سس اضافه کنید. سس را خوب مخلوط کنید و در گوشه ای قرار دهید.
فیله ها را در کف سینی پوشیده شده با فویل بچینید و به مدت 5 دقیقه در داخل فر قرار دهید. سپس ماهی ها را به روی دیگر بخوابانید و 3 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
حالا ماهی ها را کاملا بیرون بیاورید و سس را با دقت روی فیله ها بریزید. ماهی ها را در فر قرار داده و 5 دقیقه صبر کنید تا ماهی ها کباب شوند و سس روی آنها برشته شود.

دیدگاهتان را بنویسید