طرز تهیه ماهی سالمون و سس سالسا برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه ماهی سالمون و سس سالسا

ماهی سالمون 4 تکه
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 1/4 لیوان
گوجه فرنگی 1 عدد
ذرت کنسروی 1 لیوان
پیازچه 1 عدد
نمک و فلفل مقداری

دستور پخت ماهی سالمون و سس سالسا

طرز تهیه : آبلیمو ، عسل گرم و سس سویا را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی را به سس اضافه کنید و داخل کیسه فریزر یا ظرف دربسته بریزید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ماهی ها مزه دار شوند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس ماهی ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند ( میتوانید به جای سرخ کردن ماهی ها را در فر کباب کنید ).
روغن زیتون و ذرت کنسروی یا پخته را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی تفت دهید تا گرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید و گوجه فرنگی های نگینی خرد شده ، گشنیز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید.
ماهی های سرخ شده یا کبابی را در ظرف بگذارید ، سس سالسا را روی ماهی ها بریزید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید