مواد لازم جهت تهیه ماهی سرخ شده با کره و لیمو
ماهی بزرگ 1 عدد
کره 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
دستور پخت ماهی سرخ شده با کره و لیمو
طرز تهیه : ماهی را تمیز کنید ، بشویید و فیله کنید. سپس دو طرف ماهی را به نمک و فلفل آغشته کنید و ماهی را به چند قسمت مساوی برش بزنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس ماهی را از طرف پوست آن داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. پس از چند دقیقه برگردانید تا ظرف دیگر ماهی نیز سرخ شود.
جعفری خرد شده ، کره نرم شده و آبلیمو را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس از این سس روی ماهی سرخ شده و داغ بزنید و ماهی را سرو کنید ( میتوانید سس را در زمانی که ماهی سرخ میشود آماده کنید ).