طرز تهیه مرغ با سرکه ی بالزامیک و سیر برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه مرغ با سرکه ی بالزامیک و سیر

دستور پخت مرغ با سرکه ی بالزامیک و سیر

مرغ با سرکه ی بالزامیک و سیر
فیله ی مرغ 4 تکه . قارچ 400 گرم . آرد 2 قاشق
روغن 2 قاشق . سیر 6 حبه . سرکه بالزامیک 1/4 لیوان
کره 25 گرم . آویشن 1/4 قاشق چایخوری
نمک . فلفل
طرز تهیه: کمی نمک و فلفل روی فیله ها بپاشید. حالا مقداری نمک و فلفل به آرد اضافه کنید و فیله ها را در آن بغلتانید.
تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را درون آن بریزید. فیله ها را در روغن سرخ کنید.
سیر ها را پوست بکنید و از وسط نصف کنید، آنها را درون تابه کنار فیله ها بیندازید. در همین حین قارچها را بشوئید و به قطعات درشت خرد کنید و به محتوای تابه اضافه کنید. سپس پودر آویشن را روی مواد بپاشید.
درب تابه را بگذارید غذا با حرارت ملایم بپزد.
پس از چند دقیقه سرکه ی بالزامیک و آب مرغ را اضافه و 10 الی 15 دقیقه برای غلیظ شدن سس صبر کنید.
حالا می توانید فیله ها ا از سس خارج کنید و که ا به سس اضافه کنید. سیر ها را از سس خارج کنید و سس آماده را روی فیله ها بریزید و غذای خوشمزه را سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید