مواد لازم جهت تهیه میگو با سیر
روغن زیتون 1/2 1 قاشق غذاخوری
میگو 450 گرم
نمک به مقدار لازم
سیر 6 حبه
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
آب نمک 1 قاشق غذاخوری
کره سرد 3 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده 1/3 پیمانه
آب به مقدار لازم
دستور پخت میگو با سیر
میگو با سیر
میگو از جمله غذاهای دریایی است که دارای خواص فراوانی می باشد. اگر به دنبال یک روش جدید برای پخت میگو هستید حتما میگو با سیر را امتحان کنید. استفاده از روغن زیتون و مصرف نمک به مقدار کم باعث میشود میگو با سیر نسبت به دیگر روشهای پخت میگو سالمتر باشد و خاصیت بیشتری داشته باشد.
طرز تهیه: روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به نقطه دود برسد. میگوهای پاک شده و خرد شده را درون تابه قرار داده و به مدت 1 دقیقه بپزید. میگو ها را هم نزیند.
مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی در بیایند.
سپس سیر و فلفل را اضافه کنید و پخت و هم زدن را به مدت 1 دقیقه ادامه دهید. آب نمک، آب لیمو، نیمی از کره و نیمی از جعفری ها را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
پخت را ادامه دهید تا کره ذوب شود. سپس حرارت را کم کرده و باقی کره را به آن اضافه نمایید. به مدت 2 تا 3 دقیقه مواد را هم بزنید تا کره آب شود و به سس سفت تبدیل شده و رنگ میگوها صورتی تیره شوند.
میگوها را خارج کرده و در کاسه بریزید.
پخت سس کره را 2 دقیقه ادامه دهید. مقدار کمی نمک اضافه کنید. اگر سس سفت بود 1 قاشق چای خوری آب اضافه کنید.
در زمان سرو، سس را بر روی میگوها ریخته و از جعفری برای تزیین استفاده کنید.