طرز تهیه میگو کبابی با سالسای میوه برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه میگو کبابی با سالسای میوه

میگو متوسط 20 عدد
آب 4 لیوان
یخ 1 لیوان
نمک 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
انبه 1 عدد
آووکادو 1 عدد
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
گشنیز مقداری
روغن زیتون مقداری

دستور پخت میگو کبابی با سالسای میوه

طرز تهیه : میگوها را پوست بکنید و تمیز کنید. سپس همراه با 4 لیوان آب ، یخ و 1 قاشق غذاخوری نمک داخل کاسه ای بریزید و 15 دقیقه بگذارید بماند.
در این فاصله میتوانید سالسا را آماده کنید. انبه را پوست بکنید و به تکه های کوچک خرد کنید. آووکادو و پیاز را نیز پوست بکنید و خرد کنید سپس همه را داخل کاسه ای بریزید و به آن مقداری گشنیز خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید.
میگوها را به سیخ چوبی بکشید ( سیخ ها را 30 دقیقه پیش از کار در مقداری آب خیس دهید تا نسوزد ). میگوها را روی کباب پز قرار دهید و با روغن زیتون روی انها برس بکشید.
پس از اینکه میگوها کباب شدند ( بسته به سایز میگو 2 تا 4 دقیقه برای هر طرف زمان لازم است ، پس از اینکه رنگ میگوها تغییر کرد یعنی آماده شده است ) ، سریع داخل نان ترتیلا یا نان لواش قرار دهید و مقداری سالسا روی ان بریزید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید