طرز تهیه نازخاتون (گیلان) برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه نازخاتون (گیلان)

دستور پخت نازخاتون (گیلان)

نازخاتون گیلان
بادمجان 8 عدد . گوجه فرنگی 5 عدد . آبغوره 1/2 لیوان . آب انار 2 لیوان
پیاز رنده شده 4 قاشق . نعناع خشک 1 قاشق . گلپر 1 قاشق . نمک کمی
طرز تهیه: بادمجانها را خوب بشوئید و نیم ساعت در فر قرار دهید تا کبابی شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و خوب ساطوری کنید.
هنگامی که بادمجانها در فر هستند، گوجه ها را در کاسه ای قرار دهید و مقداری آبجوش روی آنها بریزید تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید.
بادمجان ساطوری شده را در یک قابلمه بریزید و آبغوره و آب انار را روی آن بریزید و اجازه دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. سپس گلپر، نعناع و پیاز رنده شده را در قابلمه بریزید و کمی هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت حذف کنید و گوجه را اضافه و مخلوط کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن را گردو خرد شده بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید