طرز تهیه نان ذرت برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه نان ذرت

دستور پخت نان ذرت

نان ذرت
روغن گیاهی 1/3 لیوان و 3 قاشق . شکر نصف قاشق . شیر بدون چربی 1لیوان
آرد سفید 1لیوان . آرد ذرت 1لیوان . بیکینگ پودر 2 قاشق . جوش شیرین نصف قاشق چایخوری . تخم مرغ 1عدد

طرز تهیه: فر را تا دمای 400°F یا 205°C گرم کنید.
آرد ذرت، آرد سفید، بیکینگ پودر، جوش شیرین و شکر را در یک ظرف متوسط بریزید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید. تخم مرغ زده شده، شیر بدون چربی و 3/1 فنجان روغن گیاهی را در مرحله ی بعد به مخلوط اضافه کنید و کاملا بهم بزنید تا بافت یکنواخت شود.
3 قاشق روغن باقی مانده را در قالب آهنی کیک پزی بریزید و درون آن پخش کنید. ظرف را چند ثانیه در فر قرار دهید تا روغن داخل آن داغ شود.
قالب را بیرون بیاورید و مخلوط نان ذرت را درون آن بریزید و به مدت 18 تا 22 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از آن نان را از فر بیرون بیاورید و 5 دقیقه بگذارید تا سرد شود. نان ذرت آماده را نوش جان کنید!

دیدگاهتان را بنویسید