مواد لازم جهت تهیه نان فنجانی پر شده با هوموس
دستور پخت نان فنجانی پر شده با هوموس
نان فنجانی پر شده با هوموس
هوموس 1/2 لیوان . خیار 2 عدد . گوجه فرنگی 2 عدد . خمیر نان مقدار لازم
طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
قالب مافین را چرب کنید ، خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید ، هر تکه را داخل قالب بگذارید و با دست پهن کنید ، با چنگال روی سطح خمیر چند سوراخ ایجاد کنید ، تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید و قالب را 5 – 10 دقیقه درون فر بگذارید تا نان ها بپزند.
پس از پخت نان ها را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند سپس داخل نان ها را با هوموس پر کنید و روی آن را با خیار و گوجه خرد شده تزیین و سرو کنید.
نکته ها : از انواع خمیر نان ، خمیر پیتزا و میتوانید استفاده کنید ، میتوانید به جای هوموس داخل نان ها را با پنیر خامه ای پر کنید.