طرز تهیه نان پاپادام هندی برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه نان پاپادام هندی

دستور پخت نان پاپادام هندی

نان پاپادام هندی
آرد نخودچی 2 لیوان . آب ولرم 1/4 لیوان . زیره سیاه 1 قاشق چایخوری . سیر 2 حبه
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری . روغن 2 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید ، آب ولرم را اضافه کنید و با قاشق یا دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر خوبی بدست بیاید ( این خمیر بافتی خشک تر از خمیرهای دیگر دارد ).
روی سطح کار آرد بپاشید ، از خمیر تکه های کوچکی به اندازه یک گردو بردارید و روی سطح کار قرار دهید و با وردنه نازک پهن کنید ( میتوانید خمیر را به صورت گرد قالب بزنید یا به هر صورتی که میخواهید شکل دهید ).
داخل ماهیتابه روغن بریزید و خمیرها را به نوبت در روغن داغ سرخ کنید ( میتوانید نان ها را داخل تنور نان ، فر یا ماکروفر هم آماده کنید ) ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی اش برود.
این نان با انواع ترشی ، مربا و انواع غذاها در هندوستان سرو میشود و جزو نان های سنتی و پر طرفدار هندوستان است ، این نان طعمی تند و فلفلی دارد ، میتوانید به جای آرد نخودچی از انواع آرد حبوبات استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید