طرز تهیه نان چاپاتی هندی | آسانترین نان هندی برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه نان چاپاتی هندی | آسانترین نان هندی

دستور پخت نان چاپاتی هندی | آسانترین نان هندی

نان چاپاتی هندی
آرد کامل گندم 1 لیوان . آرد کیک و شیرینی 1 لیوان . روغن زیتون 3 قاشق
نمک 1 قاشق چایخوری . آب داغ 3/4 لیوان
طرز تهیه: در یک کاسه هر دو نوع آرد و نمک را خوب باهم هم بزنید تا یکدست شود. روغن زیتون و آب داغ را داخل مخلوط آردی بریزید و به کمک یک قاشق چوبی آن را بهم بزنید. مخلوط نان باید کشسان شود اما چسبناک نباشد.
خمیر را روی تخته پوشیده شده با آرد پهن کنید و آنقدر آن را ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست بدست آید.
خمیر را به گلوله های دلخواه تقسیم بندی کنید و آنها را برای چند دقیقه با دستمال بپوشانید و در گوشه ای قرار دهید.
گلوله های خمیری را با کمک وردنه صاف کنید تا شبیه به نان شوند. تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید و خمیر نان را داخل آن قرار دهید. وقتی نان پف کرد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن پخته شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به عنوان نان سبک و خوشمزه آن را همراه وعده های غذایی مصرف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید