طرز تهیه نان کروتان برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه نان کروتان

نان تست 5 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری

دستور پخت نان کروتان

نان کروتان یکی از خوشمزه ترین نانهاییست که می توانید کنار سالاد و یا به عنوان تزئین از آن استفاده کنید. نان کروتان همه را به یا نان سیر می اندازد چرا که مزه ای مشابه نان سیر دارد.

طرز تهیه : قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره ، روغن زیتون ، جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید ، مخلوط کنید تا زمانی که کره اب شود.

بخش تیره رنگ اطراف نان تست را جدا کنید ( برای ترد شدن نان این کار لازم است ) ، سپس نان های تست را خرد کنید و سس جعفری که تهیه کرده اید را روی نان ها بریزید و خوب هم بزنید تا تمام نان ها به این سس آغشته شوند.
نان ها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید سپس سینی را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها ترد و طلایی شوند سپس سرو کنید.
این نان های تست فوق العاده خوش طعم هستند و گزینه ای مناسب برای سرو همراه با انواع سوپ ، آش ، بورانی ، سالاد و میباشند ، به جای روغن زیتون از روغن هسته انگور نیز میتوانید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید