طرز تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری

دستور پخت ناگت نان و پیازچه پنیری

ناگت نان و پیازچه پنیری
خمیر نان باگت یا نان خرد شده 1 لیوان . تخم مرغ 1 عدد . پنیر پیتزا رنده شده 5 قاشق غذاخوری
پیازچه 4 عدد . جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری . شیر مقداری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : نان خرد شده یا خمیر نان باگت را در مقداری شیر خیس دهید سپس با فشار دست رطوبت اضافی اش را بگیرید سپس داخل کاسه بریزید و پنیر پیتزا ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، پیازچه خرد شده ( فقط بخش سبز پیازچه ) ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه ناگت یکدست شود.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس با قاشق از مایه ناگت بردارید و داخل قابلمه بریزید ( به همین صورت ناگت ها را داخل قابلمه بریزید ) ، پس از اینکه یک طرف سرخ و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود سپس بهمراه سس گوجه فرنگی و پیازچه سرو کنید.
نکته ها : میتوانید داخل این ناگت از خرده های نان باقی مانده از سفره استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای پنیر پیتزا از انواع مختلف پنیر استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید