طرز تهیه نودل سرد با سس پیازچه و زنجبیل برای 3-4 نفر

مواد لازم جهت تهیه نودل سرد با سس پیازچه و زنجبیل

پیازچه 4-6 عدد
زنجبیل خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 2 حبه
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
سس سویا (کم نمک) 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی
نودل 350 گرم
روغن کنجد 5 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
هویج 2 عدد
برگ ریحان 1 پیمانه
کنجد بوداده دلخواه

دستور پخت نودل سرد با سس پیازچه و زنجبیل

نودل سرد با سس پیازچه و زنجبیل

نودل سرد از آن دست غذاهای آسانی است که هر وقت هوس نودل کردید و در ضمن وقت و حوصله زیادی هم برای آشپزی نداشتید، می‌توانید آن را تهیه کنید. این نودل سرد ساده و آسان ترکیبی است از سبزیجات تازه و نودل همراه با سسی خوشمزه. ویژگی اصلی آن هم روغن کنجد است که نباید به هیچ وجه آن را فراموش کنید.

برای تهیه سس نیاز به پیازچه و زنجبیل دارید، طعم خاص و تند و تیز این دو گیاه نودل شما را فراموش نشدنی خواهد کرد. علاوه بر این‌ها آبلیمو (و سرکه در صورت تمایل)، عسل و روغن کنجد هم به طعم و بوی این سس کمک می‌کنند. در آخر سس روی نودل سرد و سبزیجات ریخته می‌شود و شام فوری شما را تکمیل می‌کند. البته نودل سرد را به عنوان سالاد هم می‌توانید سرو کنید. گرچه به خودی خود یک غذای کامل است.

طرز تهیه: پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های خیلی ریز برش بزنید. حال در ظرف مناسبی برای سس، پیازچه، آبلیمو، سس سویا، ۲ قاشق روغن کنجد، زنجبیل، سیر، عسل، نمک و فلفل را مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق از آبلیمو را با سرکه جایگزین کنید.

حال، یک قابلمه را پر از آب کنید و بگذارید بجوشد. سپس طبق دستور موجود روی بسته‌بندی، نودل را بپزید و بعد روی آن آب سرد بگیرید. ۱ قاشق روغن کنجد را با نودل سرد مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و در آن دو قاشق دیگر روغن کنجد را بریزید. فلفل دلمه‌ای را به شکل خلال‌های باریک برش بزنید و آن را در روغن کنجد تفت بدهید تا نرم شود. در همین مدت هویج را هم با رشته‌کن یا با چاقو به شکل رشته‌های نازک درآورید.

نودل را با هویج رشته شده و فلفل دلمه‌ای و برگ‌های ریحان مخلوط کنید. نودل سرد تهیه شده را همراه با سس پیازچه و زنجبیل سرو کنید.

نکته: در آخر می‌توانید برای طعم و بوی بیشتر کمی کنجد بوداده روی نودل بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید