طرز تهیه پای مرغ با خمیر هزار لا | پاته مرغ برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه پای مرغ با خمیر هزار لا | پاته مرغ

دستور پخت پای مرغ با خمیر هزار لا | پاته مرغ

پاته مرغ
مرغ درشت پخته شده 1 عدد . کره 100 گرم . پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد و سرخ شده 250 گرم . فیله گوشت یا گوشت چرخ کرده 500 گرم . کره 100 گرم
تخم مرغ پخته 4 عدد . جعفری خرد شده 2 قاشق . آب گوشت 3/4 لیوان
خمیر هزار لا 500 گرم . آرد . نمک . فلفل سیاه . سس خردل
طرز تهیه: فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
یک تابه بردارید و قارچ و پیاز سرخ شده را همراه با جعفری خرد شده در آن خوب تفت دهید. کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
گوشت را به صورت مکعبی و یا به اندازه انگشت قطعه قطعه کنید. کمی کره در یک تابه آب کنید و گوشت ها را در آن بریزید و آن را خوب تفت داده و سرخ کنید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
یک قالب نسوز انتخاب کنید و آن را با کمی کره چرب کنید. روی میز و یا تخته آشپزی کمی آرد بپاشید. خمیر هزار لا را روی آن پهن کنید و با وردنه صاف و به قطر 1 سانتی متر اندازه قالبتان ببرید. گوشتها را کف آن بریزید. در لایه بعدی قارچ و پیاز و جعفری را روی گوشتها بپاشید. تخم مرغ ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی سطح مواد قرار دهید و کمی فرو ببرید.
از خمیر هزار لا نوار هایی به پهنای 4 سانتی متر ببرید. نوارها را روی موادقالب و دور مواد در دیواره پهن کنید. مرغ ها را خرد کنید و روی لایه آخر قرار دهید. آب گوشت را از کناره های مرغ دور تا دور پای بریزید. سپس دوباره از خمیر هزارلا روی آن قرار دهید و دور خمیر را با انگشتانتان فرو ببرید. کمی کره روی خمیر بمالید. با ته قاشق یا چنگال سوراخی وسط پای ایجاد کنید. خمیر پای را هم کمی چنگال چنگال کنید و سپس آن را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید