مواد لازم جهت تهیه پلو نخودفرنگی با گوشت
گوشت خورشتی 300 گرم
نخود سبز 1 لیوان
سیر 3 حبه
پیاز 2 عدد
برنج 3 لیوان
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک و روغن به مقدار لازم
دستور پخت پلو نخودفرنگی با گوشت
طرز تهیه : پیاز و سیر را خرد کنید و به همراه مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ؛ گوشت های خورشتی را به اندازه های کوچک خرد کنید ( کمی بیشتر از یک بند انگشت خرد کنید ).
گوشت های خرد شده را به سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس 2 لیوان آب و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه و مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت به ارامی بپزد و آب اضافیاش تبخیر شود.
برنج را 30 دقیقه در مقداری اب ولرم خیس دهید. برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود؛ سپس با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی برنج را ابکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید. مقداری برنج داخل قابلمه بریزید،سپس مقداری مخلوط گوشتی و نخود فرنگی را روی برنج بریزید. به همین صورت 2 – 3 لایه برنج و مایه گوشتی و نخود فرنگی داخل قابلمه بریزید.
حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کنید. سپس حرارت را کم کنید و نصف لیوان مخلوط آب و روغن را روی برنج بدهید. دم کنی را روی برنج قرار دهید تا برنج دم بکشد. پس از پخت برنج را با چنگال کمی مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و سرو کنید.