طرز تهیه پنکیک دارچینی برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه پنکیک دارچینی

آرد 1 لیوان
خامه ترش 1 لیوان
شیر 1/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
کره 8 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
شکر 5 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 1/4 لیوان
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

دستور پخت پنکیک دارچینی

سس دارچینی : 4 قاشق غذاخوری کره ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ).
پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.
پن کیک : 3 قاشق غذاخوری شکر ، آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، شیر سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید ، سس دارچینی را داخل قیف بریزید ، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.
پس از چند دقیقه پن کیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و ..تزیین و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و استفاده کنید ، در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.

دیدگاهتان را بنویسید