طرز تهیه پن کیک سالمون | طبخ پن کیک سالم با ماهی برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه پن کیک سالمون | طبخ پن کیک سالم با ماهی

دستور پخت پن کیک سالمون | طبخ پن کیک سالم با ماهی

پن کیک سالمون
روغن زیتون 3 قاشق . پیاز کوچک ریز شده 1 عدد . فلفل قرمز ریز شده 2 قاشق
کرفس ریز شده 2 قاشق . نخود فرنگی پخته 1 قاشق . فیله بزرگ ماهی سالمون 1 قطعه
سس مایونز 1/4 لیوان . سیر رنده شده 2 حبه . آرد سوخاری 1/4 لیوان . سس خردل 1 قاشق چایخوری
ادویه غذاهای دریایی نوک قاشق چایخوری . نمک . فلفل
طرز تهیه: 1 قاشق روغن زیتون در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز ، فلفل و کرفس را درون آن خوب تفت دهید. کمی نمک اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه این مخلوط را روی حرارت هم بزنید. نخود فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
فیله ماهی را به قطعات ریز خرد کنید و سپس به کمک یک ساتور یا چاقوی بزرگ روی فیله ها بکوبید تا له و ریز شوند.
فیله ها، مخلوط پیاز و بقیه ی مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. حال روی مواد را بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
سپس 2 قاشق روغن کف تابه بریزید و ازمواد پن کیک بردارید و به شکل دایره ای داخل تابه سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید