مواد لازم جهت تهیه پولنتای تاپناد
آب سبزیجات 700 میلی لیتر
پولنتا آماده (آرد ذرت) 140 گرم
ریحان خرد شده تازه 2 قاشق
روغن زیتون 2 قاشق
سس تاپناد زیتون 9 قاشق
گوجه گیلاسی (ترجیحا خشک) 9 عدد
کاهو 100 گرم
دستور پخت پولنتای تاپناد
پولنتای تاپناد
طرز تهیه: ابتدا آب سبزیجات را در یک تابه متوسط بریزید و آن را بجوشانید. آب را به آرامی هم بزنید، پولنتا یا آرد ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید.
سپس ریحان را به آن اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن بریزید. حالا در یک ظرف چرب شده آن را باز کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در همین حالت باقی بماند. پولنتا را هر شکلی که دوست داشتید، برش دهید. با تابه های نسوز یا روی گریل پولنتا را کباب کنید.
روی هر کدام سس تاپناد زیتون و گوجه فرنگی بریزید و به صورت گرم با کاهو سرو نمایید.