مواد لازم جهت تهیه چیز کیک شکلاتی
بیسکوییت شکلاتی 250 گرم
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
خامه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای 200 گرم
شکلات تخته ای 100 گرم
شیر 2/3 لیوان
دستور پخت چیز کیک شکلاتی
طرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( بجای استفاده از میکسر میتوانید بیسکوییت ها را خوب بکوبید سپس با کره نرم شده و پودر قند مخلوط کنید ).nکف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مخلوط بیسکوییتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند سپس به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.nتکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار هید تا شکلات آب شود ( روش بن ماری ) ، ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق آب روی آن بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.nپنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.nخامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید.nقالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکوییت هایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید سپس قالب را به مدت 5 – 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.nپس از اینکه چیز کیک شکلاتی بسته شد از قالب خارج کنید ( قبل از جدا کردن با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید ) ، روی چیز کیک را با سس شکلات و پودر گردو تزیین و سرو نمایید ( برای سس شکلات باید شکلات تلخ و همان مقدار کره و کمی پودر قند را مخلوط و روی حرارت بخار اب حل کنید ).nنکته ها : بجای 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میتوانید از 2 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 4 ورقه ژلاتینی کوچک استفاده کنید ، بجای بیسکوییت شکلاتی از بیسکوییت ساده و سبوسدار نیز میتوانید استفاده کنید.