طرز تهیه چیز کیک لیمویی برای 10 نفر

مواد لازم جهت تهیه چیز کیک لیمویی

بیسکوییت 200 گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 400 گرم
کره 100 گرم
خامه 100 گرم
شکر 2/3 لیوان
ماست 1/4 لیوان
آبلیموی تازه 1/4 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
کره 70 گرم
شکر 2/3 لیوان
زرده تخم مرغ 3 عدد
آبلیموی تازه 4 قاشق غذاخوری

دستور پخت چیز کیک لیمویی

طرز تهیه : بیسکوییت ها را با میکسر بزنید یا بکوبید تا خرد و یکدست شوند ، کره نرم شده در دمای اتاق را به بیسکوییت های خرد شده اضافه و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا مانند خرده نان شود.
ته قالب ( 22 سانتیمتری ) را چرب کنید و مخلوط کره و خرده بیسکوییت را ته قالب بریزید و با دست خوب فشرده و منسجم کنید سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا لایه بیسکوییتی سرد و سفت شود.
پودر ژلاتین و آبلیمو را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی حرارت بخار آب داغ قرار دهید تا ژلاتین حل شود ( روش بن ماری ).
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید ، سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتی سبک و ابری پیدا کند ( کاسه را برمیگردانید نریزد ) سپس نصف شکر را به آن اضافه کنید و بزنید تا کشدار شود.
زرده تخم مرغ ، پنیر ماسکارپونه یا خامه ای و باقی مانده شکر را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس خامه و ماست را اضافه کنید و بزنید ، پس از مخلوط شدن مواد ژلاتین حل شده و مخلوط سفیده و شکر را به مایه چیز کیک اضافه و با قاشق مخلوط کنید.
قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید و مایه چیز کیک را روی لایه بیسکوییتی بریزید و پخش کنید سپس قالب چیز کیک را 4 – 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بسته شود.
برای تهیه سس لیمویی کره ، شکر ، زرده های تخم مرغ و آبلیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا سس لیمویی غلیظ شود ( میتوانید برای طعم قوی تر 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمو ترش هم به سس اضافه کنید ).
پس از آماده شدن چیز کیک ، سس لیمویی را که به دمای اتاق رسیده است روی چیز کیک بریزید و چیز کیک را سرو کنید ( میتوانید 1 ساعت دیگر چیز کیک را داخل یخچال بگذارید تا سس لیمویی سرد شود ).
نکته ها : میتوانید به جای سس لیمو از ژله لیمویی برای تزیین روی چیز کیک استفاده کنید ، میتوانید به جای ماست از همان مقدار خامه استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید