مواد لازم جهت تهیه چیکن رولی بروکلی
مرغ پخته شده خرد شده 2 فنجان
بروکلی تازه خرد شده 2 فنجان
پیاز ریز شده 1/2 فنجان
فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1/2 فنجان
پنیر چدار رنده شده 1 و 1/2 فنجان
سس مایونز 1/2 فنجان
سس خردل 2 قاشق
نمک و فلفل
سیر له یا رنده شده 1 قاشق
رول آماده نا کروسان 1 بسته
دستور پخت چیکن رولی بروکلی
طرز تهیه: در یک ظرف، مرغ، بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای، پنیر، مایونز، خردل، نمک، فلفل و سیر را باهم مخلوط کنید.فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
یک کاغذ روغنی آماده کنید و روی آن را ورق آلومینیومی بیندازید. لیوانی را بردارید و آن را به صورت وارونه در وسط فویل قرار دهید. رول های کروسان را به صورت خورشیدی دور لیوان بچینید. فقط دقت کنید که ته خمیر به لیوان نچسبد. (مطابق تصویر)
مقداری از مخلوط مرغ و بروکلی را ته هر رول مثلثی بریزید. از نوک مثلثها خمیر را به داخل بپیچید تا در نهایت کل رول فرم کیک تیوبی بگیرد. لیوان را از وسط بردارید و در صورت تمایل می توانید روی رولها را کمی کره یا زرده تخم مرغ هم زده بمالید.
تیوب را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا رول کاملا طلائی شود.