طرز تهیه کاسرول سوسیس و تخم‌‌مرغ برای 8 نفر

مواد لازم جهت تهیه کاسرول سوسیس و تخم‌‌مرغ

کره 2 قاشق‌غذاخوری
سوسیس یا کوکتل گوشت 200 گرم
پیاز خرد شده ½ پیمانه
فلفل دلمه‌ای خرد شده ½ پیمانه
سیب‌زمینی خردشده یا رنده‌شده 1 و ½ پیمانه
فلفل سبز خردشده 120 گرم
تخم‌مرغ بزرگ 8 عدد
شیر 1/3 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده ½ پیمانه
پنیر چدار ½ پیمانه

دستور پخت کاسرول سوسیس و تخم‌‌مرغ

کاسرول سوسیس و تخم‌مرغ صبحانه

کاسرول‌ها غذاهایی هستند که در تابه‌های پیرکس یا سرامیک عمیق تهیه می‌شوند. کاسرول سوسیس و تخم‌مرغ صبحانه‌ای کامل است که طرز تهیه آن هم بسیار ساده و آسان است. به طور خلاصه بعد از تفت دادن همه مواد شیر و تخم‌مرغ و پنیر را روی آنها میریزیم و ظرف را حدود یک ساعت در فر می‌گذاریم. این صبحانه خوشمزه می‌تواند سورپرایزی برای مهمان‌های عید شما باشد که از شب قبل مواد آن را آماده کرده‌اید و صبح خیلی راحت با قرار دادن ظرف در فر، آن را تهیه کرده‌اید.

طرز تهیه: برای تهیه این کسرول احتیاج به ظرف پیرکس یا سرامیکی مستطیلی به ابعاد حدوداً ۲۰ در ۲۵ سانتی‌متر دارید. پس از قبل ظرف مورد نظرتان را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

سوسیس‌ها را به شکل نگینی خرد کنید و روی حرارت ملایم سرخ کنید. سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید. حال کف تابه یک قاشق کره بریزید و پیازها را داخل آن تفت بدهید. بعد از دو دقیقه، فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. سپس سیب‌زمینی و فلفل سبز را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر همه مواد را تفت بدهید.

مواد داخل تابه را با سوسیس‌ها مخلوط کنید و آنها را در ظرفی که از قبل چرب کردید بریزید. حال، ظرف را در یخچال بگذارید تا مواد کمی خنک شوند. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

بعد از اینکه مواد در یخچال کمی خنک شدند و فر هم گرم شد، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و شیر و نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مایع را روی سوسیس و مواد دیگر بریزید. در آخر پنیر چدار رنده شده را روی مواد بریزید، ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را در فر قرار دهید.

بعد از ۴۵ دقیقه کاسرول سوسیس و تخم‌مرغ را از فر خارج کنید، فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه آن را در یخچال قرار دهید. قبل از خارج کردن کاسرول از فر با یک خلال دندان، پخته بودن آن را تست کنید. اگر خلال دندان از داخل آن تمیز بیرون آمد، کسرول آماده است. چند دقیقه صبر کنید کسرول سوسیس و تخم‌مرغ خنک شود، و بعد آن را سرو کنید. نوش جان!

نکته: می‌توانید مقدار اسفناج و پنیر را به دلخواه افزایش دهید. همچنین می‌توانید از شب قبل همه مواد را آماده کنید، در ظرف بریزید، روی آن را با فویل بپوشانید و ظرف را تا صبح در یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب صبح که از خواب بیدار شدید، کافی است ظرف کاسرول سوسیس و تخم‌مرغ را در فر بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید