مواد لازم جهت تهیه کاسرول مرغ فلورانس
فیله مرغ 4 عدد
کره 1/4 لیوان
سیر رنده شده 2 حبه
آب لیمو 1 قاشق
خامه 1 لیوان
ادویه طعم دهنده 1 قاشق
شیر 1/2 لیوان
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
اسفناج پخته 4 لیوان
قارچ خرد شده 200 گرم
پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان
دستور پخت کاسرول مرغ فلورانس
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه فارنهایت گرم کنید. فیله ها را روی سینی فر بچینید و در فر کباب کنید. کباب کردن فیله های بزرگ حدودا 20 الی 30 دقیقه طول می کشد.
وقتی مرغ را بیرون آوردید، دمای فر را برای مرحله ی بعد به 200 درجه افزایش دهید.
کره را در تابه ذوب کنید و سیرهای رنده شده را در آن خوب بپزید. سپس به ترتیب آبلیمو، خامه، ادویه، شیر و پنیر پارمزان را یکی یکی اضافه کنید. سس باید قوام بیاید و غلیظ شود.
در دیس پیرکس یا ظرف سرامیکی مستطیلی اسفناج ها را پهن کنید و قارچهای خرد شده را روی آن بریزید. در لایه بعدی نصف سس پنیری را روی قارچ ها بریزید و سپس فیله های کباب شده را روی آن بچینید و دوباره بقیه سس را روی فیله ها بریزید. پنیر پیتزا را روی مواد دیس بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید.
کاسرول مرغ فلورانس را می توانید همراه با پاستا میل کنید.