مواد لازم جهت تهیه کاناپه مرغ و بادام | آشپزی با مرغ
دستور پخت کاناپه مرغ و بادام | آشپزی با مرغ
کاناپس مرغ و بادام
گوشت مرغ پخته شده چرخ شده 1/2 پیمانه . خلال بادام بوداده شده 1/2 چرخ شده
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری . آبلیمو تازه 1 قاشق . سس مایونز 2 قاشق
کنسرو نخود فرنگی (به دلخواه) . نان باگت فرانسوی . کره . نمک . فلفل
طرز تهیه: فر را روشن کنید و نان های باگت حلقه حلقه شده را روی سینی فر بچینید و کمی کره روی آنها بمالید و درون فر قرار دهید تا کمی تست شود.
در این هنگام مرغ، خلال بادام، جعفری خرد شده، آبلیمو و سس مایونز را باهم مخلوط کنید تا خوب باهم یکدست شوند. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. نان های حلقه ای تست شده را بیرون بیاورید و از مواد کاناپه روی آن قرار دهید و سپس در صورت دلخواه آن را با نخود فرنگی تزئین کنید.