مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک بلک باتم
پنیر خامه ای 250 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 و 1/3 فنجان
نمک 1/8 قاشق چایخوری
چیپس شکلاتی 1 فنجان
آرد 1 و 1/2 فنجان
پودر کاکائو خالص 1/4 فنجان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
آب 1 فنجان
روغن 1/3 فنجان
سرکه سیب 1 قاشق
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
دستور پخت کاپ کیک بلک باتم
طرز تهیه: فر را تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبهای چیز کیک را با کاغذ کاپ کیک بپوشانید و یا آنها را با کره چرب کنید.
در یک کاسه پنیر خامه ای، تخم مرغ، 1/3 فنجان شکر و 1/8 قاشق چایخوری نمک را با میکسر خوب هم بزنید تا نرم و پفکی شوند. چیپس ها شکلاتی را درون مخلوط بریزید و به آرامی هم بزنید. کاسه را کنار بگذارید.
کاسه ی بزرگی را انتخاب کنید و در آن آرد، 1 فنجان شکر، پودر کاکائو، جوش شیرین و 1/2 قاشق چایخوری نمک بریزید و باهم مخلوط کنید. یک گودال بزرگ در وسط کاسه ایجاد کنید و اب، روغن، سرکه و وانیل را بریزید. با یک قاشق چوبی مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
حال 1/3 از فضای هر قالب را با مواد کاپ کیک پر کنید و روی آنها را با مخلوط پنیرخامه ای بپوشانید. کاپ کیک ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.