مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک لاوا شکلاتی | دسر کیکی با مغز خیس
زرده تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
شکر سفید 3 قاشق
شکلات تلخ 60% تخته ای 100 گرم
کره گیاهی 5 قاشق
پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
دستور پخت کاپ کیک لاوا شکلاتی | دسر کیکی با مغز خیس
طرز تهیه: 4 عدد قالب کاپ کیک یا فنجان حاضر کنید و درون آن را با کمی کره چرب کنید. یک قالب پیتزایی بردارید و فنجانها را درون آن بچینید.
زرده تخم مرغ و 2 عدد تخم مرغ کامل را به همراه شکر آنقدر بهم بزنید تا کمی پفی و لیمویی رنگ شود. در ظرف دیگری کره و شکلات تکه شده تخته ای را بریزید و به مدت 1 تا 3 دقیقه در مایکروویو آب کنید و سعی کنید هر 30 ثانیه یک بار ظرف را بیرون بیاورید و هم بزنید. مخلوط شکلات تخته ای و کره را به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
پودر کاکائو را در مخلوط الک کنید و هم بزنید. نمک و آرد را هم به همین منوال به مواد اضافه کنید و هم بزنید. عصاره وانیل را هم به مایه اضافه کنید.
مایه را در یک کیسه یا قیف پلاستیکی محکم بریزید. نوک قیف را سوراخ کنید و مایه کاپ کیک لاوا را در فنجانها بریزید. دیس فنجانها را با پلاستیک پوشانده و 30 دقیقه در یخچال خنک کنید. در همین حین فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
وقتی دیس را از یخچال بیرون آوردید، تا نصفه ظرف آب داغ بین فنجانها بریزید. فنجانها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را بیرون آورده و به مدت 15 دقیقه سرد کنید. قالب را برگردانید و کاپ کیک لاوا شکلاتی خوشمزه را با کمی پودر قند تزئین و سرو کنید.