مواد لازم جهت تهیه کاچی آرد برنج

آرد برنج 5 قاشق غذاخوري
روغن یا كره 3 قاشق غذاخوری
آب 3 ليوان
گلاب 3 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوري
شكر 5 قاشق غذاخوری

دستور پخت کاچی آرد برنج

طرز تهیه : کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن کره آرد برنج را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود. وقتی آرد برنج طلایی شد می‌توانید آرام آرام آب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد برنج گلوله نشود.nپس از مخلوط شدن آرد و آب می‌توانید شکر ، زعفران و گلاب را اضافه کنید. تمام مواد را روی حرارت ملایم انقدر بهم بزنید تا مواد غلیظ شوند. سپس درون ظرف بریزید و سرو کنید.nنکته ها : میتوانید در صورت تمایل 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل بریزید ، همچنین میتوانید از عسل بجای شکر استفاده کنید ، مقدار شکر بنابر سلیقه میتواند کم و زیاد شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *