طرز تهیه کباب بریانی ( اصفهان ) برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه کباب بریانی ( اصفهان )

دستور پخت کباب بریانی ( اصفهان )

بریانی ( اصفهان )
گوشت سر دست گوسفند 250 گرم . دنبه 50 گرم . جگر سفید گوسفند 100 گرم
پیاز 2 عدد . پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری . زعفران دمکرده 1 قاشق چایخوری
گردو ، خلال پسته و بادام مقداری . نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه : گوشت گوسفند ، دنبه ، 1 عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند ).
جگر سفید را خرد کنید و با 2 لیوان آب ، 1 پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید.
مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.
مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال پسته یا بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود ، مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با جگر سفید چرخ شده ، گردوی خرد شده ، جعفری و تزیین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید