طرز تهیه کباب لقمه مدل گوش فیل برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه کباب لقمه مدل گوش فیل

 

دستور پخت کباب لقمه مدل گوش فیل

آرد 200 گرم . مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری . آب ولرم 1/4 پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری . شیر 3/4 پیمانه . روغن 1/4 پیمانه
گوشت چرخ کرده 650 گرم . پیازداغ 1 قاشق سوپخوری . نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ 1عدد . پودر سوخاری 2 قاشق سوپخوری . پنیر پیتزا 100 گرم . زرده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه: مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم 37درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید. در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید. سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.
خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید. در صورتی که تمایل دارید می توانید با 100 ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید. سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.
در این زمان مواد مغز لقمه را حاضر کنید به این صورت که گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید. برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید. کباب ها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید. رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر 180 درجه بگذارید.

کلمات کلیدی :
طرز تهیه کباب لقمه بازاری / طرز تهیه کباب لقمه با گوشت چرخ کرده / طرز تهیه کباب لقمه با سویا / کباب لقمه کارخانه ای / طرز تهیه کباب لقمه در ماهیتابه / طرز تهیه کباب لقمه رضا / طرز تهیه کباب لقمه خانگی با مرغ / کباب لقمه ساندویچی

دیدگاهتان را بنویسید