طرز تهیه کباب ماهی سالمون و سس جعفری برای 6 نفر

مواد لازم جهت تهیه کباب ماهی سالمون و سس جعفری

ماهی سالمون 1 کیلو
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر درشت 2 حبه
سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون یا روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
لیمو ترش برای تزیین
نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

دستور پخت کباب ماهی سالمون و سس جعفری

طرز تهیه : فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
سس خردل ، روغن زیتون ، سیر رنده شده ، آبلیمو ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
ماهی را به تکه های یک اندازه برش بزنید و به پشت روی سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید. سس جعفری را روی ماهی ها بریزید و سطح ماهی ها را کامل با سس بپوشانید و در انتها حلقه های لیمو ترش را روی آن بگذارید.
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا ماهی ها کباب شوند. سپس همراه با پوره سیب زمینی ، سالاد و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید