مواد لازم جهت تهیه کتلت ذرت و گشنیز
دستور پخت کتلت ذرت و گشنیز
کتلت ذرت و گشنیز
ذرت پخته 2 لیوان . آرد 1 لیوان . تخم مرغ 2 عدد . زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری . آب 1/2 لیوان
پیاز 2 عدد . تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری . گشنیز خرد شده 1/3 لیوان . آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : آرد ، تخم گشنیز و زیره را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها ، آبلیمو ، آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
پیاز را رنده کنید و آب اضافی اش را بگیرید و همراه با دانه های ذرت و گشنیز خرد شده به مواد دیگر اضافه کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل روغن داغ بریزید ، پس از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
کتلت آماده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس در ظرف بکشید و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید.