مواد لازم جهت تهیه کتلت لوبیا و قارچ
دستور پخت کتلت لوبیا و قارچ
کتلت لوبیا و قارچ
سیب زمینی متوسط 3 عدد . قارچ 300 گرم . پیاز متوسط 1 عدد . کنسرو لوبیا 1 قوطی
سیر 2 حبّه . تخم مرغ 1 عدد . روغن . زردچوبه . نمک . فلفل
طرز تهیه: پیاز و سیر را خرد و با یک قاشق روغن آنها را سرخ کنید. قارچها را هم خرد کرده و با یک قاشق روغن، تا رسیدن به رنگ طلایی مایل به قهوه ای تفت دهید.
سیب زمینی ها را آبپز و سپس رنده کنید. پیاز و سیر، قارچها، سیب زمینی رنده شده و لوبیا را در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را روی مواد بشکنید و ادویه جات را اضافه کنید. مواد را خوب باهم مخلوط کنید و بعد آنها را به شکل دلخواه در بیاورید. آنها را به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن کمی سرخ کنید.
نکته: کتلت لوبیا و قارچ مانند کتلت های دیگر چسبندگی خیلی خوبی ندارد بنابراین در پخت آن باید با دقت بیشتری عمل کرد تا کتلت وا نرود.