مواد لازم جهت تهیه کرپ شکلاتی با ماسکارپونه و تافی

تخم مرغ 2 عدد
شکر 60 گرم
شیر 240 میلی لیتر
آرد الک شده 75 گرم
پودر کاکائوی خالص 1 قاشق سوپخوری
مقداری نمک
کره ی بدون نمک، ذوب شده 3 قاشق سوپخوری
شکر 240 گرم
آب 240 میلی لیتر
پنیر ماسکارپونه 240 گرم
شکلات نیمه شیرین 150 گرم
کره ی بدون نمک 2 قاشق سوپخوری
خامه ی غلیظ فرمی 120 میلی لیتر

دستور پخت کرپ شکلاتی با ماسکارپونه و تافی

طرز تهیه: برای تهیه کرپ، تخم مرغ ها را در کاسه ی بزرگی بریزید و به خوبی بزنید. شکر، شیر، آرد، کاکائو و نمک و 2 قاشق سوپخوری از کره ی ذوب شده را با هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.

برای تهیه تافی، سینی فر را کمی چرب کنید. شکر و آب را در قابلمه ای مخلوط کنید. آن را روی شعله ی ملایم هم بزنید تا شکر حل شود. آن را 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا طلایی شود. تافی را روی سینی فر ریخته و سینی را شیب دهید تا یک لایه ی نازک از تافی تشکیل شود. بگذارید 10 دقیقه سرد و خشک شود.

تافی ها را از سینی فر جدا کنید، آنها را در کاسه ی کوچکی ریخته و با قاشق تافی ها را له کنید. سه چهارم از تافی های خرد شده را درون ماسکارپونه بریزید. آن را برای تزئین کنار بگذارید.

برای تهیه سس شکلات، شکلات وکره را در یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار می گیرد ( تماس پیدا نکند) ذوب کنید. آن را با خامه هم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شوند. در صورت تمایل آن را با برندی مزه دار کنید.

یک قالب کرپ یا یک ماهیتابه ی نچسب20 سانتی متری را روی حرارتِ ملایم گرم کنید. با برس کف آن را با 1 قاشق سوپخوری باقی مانده ی کره چرب کنید. 2 قاشق سوپخوری خمیر کرپ را در آن ریخته و قالب را کج کنید تا خمیر به شکل یکنواخت و نازک کف آن را بپوشاند. آن را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که روی کرپ بگیرد و زیر آن نیز قهوه ای شود. آن را برگردانید و روی دیگر را نیز 1 دقیقه بپزید. کرپ را روی یک بشقاب بگذارید و آنقدر ادامه دهید تا تمام مخلوط مصرف شود. حداقل باید 6 کرپ تهیه کرده باشید.

کرپ های تهیه شده را در بشقابی روی هم بگذارید و لای هر کدام یک قطعه کاغذ پوستی یا مومی قرار دهید. کل بشقاب را با حوله ی تمیز بپوشانید. وقتی تمام کرپ ها سرد شد، یک قاشق سوپخوری ماسکارپونه و مخلوط تافی را در مرکز هر کرپ بریزید. لبه ها را تا بزنید تا شبیه بالشتک شود. هر کرپ را همراه با سس شکلات و تافی روی آن سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *