طرز تهیه کرپ مرغ پنیری برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه کرپ مرغ پنیری

آرد 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 لیوان
سینه مرغ 2 عدد
پنیر پیتزا 1/2 لیوان

دستور پخت کرپ مرغ پنیری

طرز تهیه : سینه های مرغ را با بپزید و به تکه های کوچک خرد کنید ( میتوانید از گوشت ران مرغ هم استفاده کنید ).
شیر ، تخم مرغ ها و کمی نمک را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کرپ یکدست شود.
ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. مقداری از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید و به صورت دورانی تکان دهید تا تمام سطح آن بصورت لایه ای نازک از مایه کرپ پوشانده شود.

پس از اینکه کرپ خودش را گرفت تکه های مرغ ، پنیر و کمی فلفل سیاه را روی کرپ بریزید و دو طرف کرپ را روی آن بیاورید. کمی که گذشت و پنیر ذوب شد داخل ظرف بگذارید و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید ( تمام کرپ ها را به همین صورت آماده کنید ).

نکته ها : میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید ، میتوانید داخل کرپ از قارچ خام هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید