طرز تهیه کلوچه گردک برای 20 نفر

مواد لازم جهت تهیه کلوچه گردک

آرد برنج 300 گرم
آرد گندم 300 گرم
خاکه قند 300 گرم
زنجبیل 30 گرم
کره یا روغن جامد 300 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده برای تزئین

دستور پخت کلوچه گردک

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره یا روغن جامد را روی حرارت آب کرده و خاکه قند را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خاکه قند در روغن حل شود.
آرد گندم ، آرد برنج ، بکینگ پودر و زنجبیل را مخلوط کنید ، قاشق قاشق مخلوط آرد را به خاکه قند حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید ، پس از اینکه تمام مواد آردی را اضافه کردید شروع به ورز دادن نمائید.
انقدر خمیر را ورز دهید تا به روغن بیافتد ، پس از به روغن افتادن خمیر را به مدت 2 ساعت کناری قرار دهید تا استراحت کند.
پس از 2 ساعت مجدد خمیر را ورز دهید و پس از ورز دادن از خمیر تکه هایی به اندازه یک پرتقال جدا کنید ، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و هر تکه خمیر را با وردنه خوب باز کنید تا دایره ای به قطر نیم سانتیمتر شود.
کف سینی فر تمام دایره های خمیری را بچینید ، روی شیرینی ها را با چنگال طرح بزنید سپس درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید.
پس از اینکه رنگ شیرینی ها تغییر کرد و پخته شد از فر خارج کنید و با زعفران دم کرده رویش طرح دلخواه بکشید و در ظرف مناسب سرو نمائید.
نکته ها : میتوانید خمیر را با قالب هایی که دارید قالب های متنوعی بزنید ، برای روی این شیرینی ها میتوانید علاوه بر زعفران دم کرده از رنگ های خوراکی یا شکلات آب شده و استفاده کنید.
این شیرینی ها را در جای خشک و خنک میتوانید به مدت 6 ماه نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید