طرز تهیه کوردن بلو رول شده برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه کوردن بلو رول شده

سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
پنیر سوئیسی 6 ورقه (150 گرم)
ژامبون گوشت 4 ورقه
خرده نان ادویه زده یا پودر سوخاری 1/2 فنجان

دستور پخت کوردن بلو رول شده

طرز تهیه : فر را روشن کنید و تا دمای175 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کمی روغن یا بوسیله اسپری روغن کمی چرب کنید. سینه های مرغ را با بیفتک کوب یا پشت چاقو بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت نیم سانتیمتر برسند.

دو طرف مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. یک ورقه پنیر و یک ورقه ژامبون روی هر تکه مرغ قرار دهید. سپس مرغ را رول کنید و در انتها با یک خلال دندان آنرا ثابت کنید. به همین ترتیب تمام مرغ ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید. بعد خرده های نان را روی آنها بپاشید.

ظرف را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. سپس سینی را از فر خارج کنید و یک تکه پنیر بالای هر کوردن بلو قرار دهید. مجددا سینی را داخل فر بگذارید و به مدت 3 الی 5 دقیقه یا تا زمانیکه پنیر آب شود، آن را بپزید.

سینی را بیرون بیاورید. خلال دندان ها را دربیاورید و این کوردن بلوی آسان و خوشمزه را بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید